Escape room Limburg

Probeer samen met je familie, vrienden of collega’s te ontsnappen uit onze escape room in Limburg! Ga terug in de tijd en stap in het verhaal van de bokkenrijders. Los stapje voor stapje de puzzel op en kom steeds dichter bij de sleutel. Werk samen en vul elkaar aan, want een goede samenwerking is een vereiste om binnen de tijd van anderhalf uur te ontsnappen! Lukt het jullie om de code te kraken?

Anderhalf uur speeltijd

In tegenstelling tot de meeste escape rooms krijgen jullie bij ons een speeltijd van maar liefst 1.5 uur! Dat betekent meer tijd voor raadsels, puzzels en plezier! Willen jullie meer tijd met elkaar doorbrengen? Combineer jullie uitje dan met een van de andere activiteiten of met een lekker drankje op het terras.

Escape room met eten en drinken

Er is de mogelijkheid om iets te eten of te drinken voor of na afloop van jullie escape room uitje. Op de locatie zit een mooi terras en verschillende binnenruimtes, waar jullie met een biertje of een wijntje gezellig kunnen napraten over jullie ervaringen van de ontsnapping aan ‘De Bokkenrijders’. Een portie bitterballen maakt jullie dagje uit compleet!

Het is ook mogelijk om te kiezen voor één van onze lunches, ontvangst met Limburgse vlaai of een lekkere ijscoupe. Liever de dag afsluiten met een all-in barbecue? Kijk op de website van Parkhoeve de Middelt voor alle mogelijkheden.

Voor wie?

De escape room is geschikt voor jong en oud. Erg leuk om te spelen met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Test jullie samenwerking in de escape room tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje. Of kom met je vriendengroep langs en probeer binnen de tijd te ontsnappen! Natuurlijk is de escape room in Limburg ook een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest of familiedag. Werk samen, leer van elkaar en vier samen de overwinning!

Hoe gaat de escape room in zijn werk?

Voordat jullie de escape room in gaan, krijgen jullie eerst een uitleg over het spel. Vervolgens worden jullie als groep gezamenlijk opgesloten in een ruimte en start het spel. Aan jullie de taak om binnen anderhalf uur tijd alle puzzels en opdrachten op te lossen. Een goede samenwerking is van groot belang om uit de escape room te kunnen ontsnappen. Lukt het jullie om binnen de tijd alle raadsels en puzzels op te lossen? Op het einde wordt er nog een leuke groepsfoto gemaakt als herinnering aan dit avontuur.

Combinatie met andere activiteiten

Escape room ‘De Bokkenrijders’ is onderdeel van activiteitenbedrijf Parkhoeve de Middelt. We hebben veel verschillende activiteiten om jullie escape room uitje compleet te maken! Wat dachten jullie van creatief koeschilderen of een solextocht langs de Maas? Of schiet met pijl en boog op elkaar tijdens Archery Attack! Misschien is een fotopuzzeltocht op de tandem iets voor jullie? Kijk voor meer informatie en onze andere activiteiten op www.parkhoevedemiddelt.nl!

Groepen groter dan 12 personen

Een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s. De escape room is speciaal voor grote groepen ontworpen, zodat jullie als team het spel kunnen spelen. Per ronde kunnen er minimaal vier en maximaal veertien personen in de escape room.  Zijn jullie met meer dan 14 personen? Dan kunnen jullie ook verschillende rondes spelen in combinatie met een van onze andere activiteiten, zoals een solextocht of bubble voetbal. We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of kijk op de website www.parkhoevedemiddelt.nl