Escape room uitje

Op de oude hoeve in Limburg komt het verhaal van ‘de Bokkenrijders’ weer tot leven. Escape room uitje ‘De Bokkenrijders’ neemt jullie mee terug in de tijd. Met veel passie en oog voor detail is er alles aan gedaan om jullie escape room uitje tot een succes te maken. Benieuwd naar het verhaal? Lees dan snel verder!

Het verhaal

We nemen jullie mee terug in de tijd. Limburg wordt geteisterd door een duistere dievenbende genaamd ‘de Bokkenrijders’. In het holst van de nacht plunderen ze kerken en boerderijen van rijke boeren. Volgens de volksverhalen zouden ze een pact met de duivel gesloten hebben en ’s nachts op bokken rijden. De mensen zijn doodsbang voor de bokkenrijders, die al hun bezittingen meenemen en burgers afpersen met brandbrieven, waarin staat dat hun boerderijen worden afgebrand als ze weigeren om direct geld te geven.

Zo ook boer Pièrre: een rijke boer die hard werkt voor zijn vrouw en kinderen. Hij hield de dieven al een tijd in de gaten en is daarom halsoverkop met zijn gezin vertrokken. Terecht, want zojuist is er een brandbrief afgeleverd bij zijn boerderij. Jullie staan in zijn verlaten huis en hebben nog maar anderhalf uur de tijd om zo snel mogelijk de boerderij te verlaten, voordat de bokkenrijders komen en alles in brand zullen steken… Lukt het jullie om aan de Bokkenrijders te ontsnappen? Speel escape room ‘de Bokkenrijders’! 

Escape room van anderhalf uur

De meeste escape rooms hebben een speeltijd van één uur. Bij ons krijgen jullie maar liefst anderhalf uur de tijd om te ontsnappen! Dat betekent meer tijd voor puzzels en meer plezier. Daarnaast bestaat onze escape room niet uit één, maar uit drie verschillende ruimtes en kunnen jullie ook met een grote groep bij ons terecht. Minimaal vier en maximaal veertien personen kunnen per keer in de escape room. Zijn jullie met meer dan 14 personen? Dan kunnen we ervoor zorgen dat er meerdere rondes plaatsvinden in combinatie met andere activiteiten, zoals boerengolf of een solextocht. We denken graag met jullie mee, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Escape room uitje

Op zoek naar een escape room uitje om te doen met familie, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje? Combineer jullie escape room uitje met een van de andere activiteiten, zoals archery attack of een solextocht. Maak jullie escape room uitje compleet met een borrel of barbecue achteraf! Of kies voor een heerlijke lunch of high tea tussen de activiteiten door. Kijk op de website van Parkhoeve de Middelt voor het complete aanbod!